Ekonomistler Platformu’nun uygulayıcılığı ile İstanbul Ticaret Üniversitesi ve İTO Bilgiyi Ticarileştirme ve Araştırma Vakfı ortaklığı ile İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “İNOFİNANS: Girişimciler için finansal yenilik modelleri ve uygulaması” projesi kapsamında 24-25 Temmuz 2019 tarihlerinde “Avrupa Birliği Desteği” semineri, İstanbul Ticaret Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

“Avrupa Birliği Desteği Semineri”nin açılış konuşmasını yapan Ekonomistler Platformu Başkanı Dr. Oğuz Demir, bu yıl kuruluşunun 19. yılını tamamlayan Ekonomistler Platformu’nun önceki yıllarda yaptığı projeleri ve bu projelerin Türkiye ekonomisi içindeki önemini katılımcılara aktardı. Demir, bu eğitim kapsamında tüm katılımcıların Avrupa Birliği projeleri yazma konusunda yetkinliğine sahip olacağını belirtirken, Ekonomistler Platformu’nun paydaşlarına, gönüllülerine ve tüm katılımcılara teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Avrupa Birliği Desteği Seminerleri, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde iki farklı sınıfta gerçekleşti. Katılımcılar, semineri Ekonomistler Platformu Başkanı Dr. Oğuz Demir ve AB Proje Uzmanı Filiz Ayseli Coşkun tarafından sağlandı.

Seminerin ilk günü teorik proje yazma eğitimi üzerinden gerçekleşirken, ikinci günü ise uygulamalı destekler ile gerçekleşti.