180 farklı şirketten tedarik ettiği 7 bin ürün çeşidiyle taze gıdadan, temizliğe; vegan ürünlerden organik ürünlere kadar müşterilerinin hemen her ihtiyacını karşılayan yerli girişim istegelsinKocaeli’nde Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova’dan sonra şimdi de İzmit’te faaliyetlerine başlıyor.

Yılın bitmesine az bir zaman kala önemli bir atak yapan #çoksüpermarket istegelsin, 15 Kasım Cuma günü itibarıyla soğuk zincir bozulmadan, taptaze ürünleri market fiyatına kullanıcılarına ulaştıracak.

Tüm ürün ve kampanyalar dahil

İstanbul’da olduğu gibi yeni lokasyonlardaki kullanıcılar da tüm ürün ve kampanyalara ulaşabilecek. Halihazırda 7 bin ürün çeşidinden istediklerini seçebilecekler. Her geçen gün ürün çeşitliliğini artıran istegelsin, çeşitliliği gıda ve gıda dışı tüm ev ihtiyaçlarının yüzde 90’ını karşılayacak hâle getirmek istiyor. Şu an 1 milyon indirilme sayısı ve 300 bin aktif müşteriye sahip olan istegelsin, yeni şehirlerle birlikte hedef kitlesini de artırmayı hedefliyor.

10 kat büyüme hedefi

istegelsin, soğuk hava depolarında saklanan meyve, sebze ve etleri, soğuk zincir kırılmadan kullanıcısına ulaştırıyor. Bu noktada sahip oldukları güçlü altyapı ve dağıtım ağının önemini vurgulayan istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “#çoksüpermarket sloganıyla hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetin en ayrıştırıcı özellikleri arasında; etlerde mahalle kasabı güvenini sunmamız, meyve, sebzeyi taze, temiz ve özel paketlerde göndermemiz ve soğuk zinciri bozmadan her türlü market ihtiyacını karşılamamız yer alıyor. İş modelimiz normal bir süpermarketten farklı olarak sadece fiziksel anlamda bir mağaza açmamak üzerine kurulu. İstanbul’da mevcutta sekiz dağıtım merkezimiz bulunuyor. Kesin olmamakla birlikte şubatta Ankara ve mayısta da Bodrum’da olmayı planlıyoruz. 2020 yılında ciroda 10 kat büyüme hedefliyoruz. Şu anda 150 kişiyi istihdam ediyoruz, hedefimiz 2020 sonunda bu sayıyı 300’e çıkartmak.” diye konuştu.